Om mig

Kreativ norrlänning som hjälper dig att hitta hem på webben.

Svartdalen Kommunikation & Studio startades för att jag vill kunna använda min kreativitet, mina kompetenser och mina förmågor på allra bästa sätt. Kombinerat med viljan att själv styra min tid och välja mina uppdrag så blev valet att starta eget enkelt.

Jag upplever att det finns ett stort behov hos många småföretagare att få hjälp med att skapa sig sitt hem på webben, eller att hitta sitt uttryckssätt i till exempel nyhetsbrev eller sociala medier.

Alla har inte samma intresse för teknik och design som jag har och därför finns denna personliga kommunikationsbyrå! Jag tycker ju att det är nästan löjligt roligt att snickra ihop en hemsida, se till att den talar ditt språk, koppla ihop den med en säljtunnel, ett nyhetsbrev eller någon annan ny funktion du behöver. Att se till att kommunikationen är strömlinjeformad hela vägen, att text, bild och ljud talar samma språk.

Se mig gärna som en brobyggare, en hjälp att våga ta det där steget över rädslan och begränsade föreställningar om vad man kan göra med hjälp av digital teknik och istället landa i någon som känns hemtamt och roligt – ja som känns som ditt företag helt enkelt!

Jag uppskattar det detektivarbete det innebär att förstå en verksamhet och personen där bakom – vad som är drivkraften, kärnan, vill:et och sedan omvandla detta till text, bild och uttryck i olika former.

Autentisk är ett ord jag använder för att beskriva min verksamhet och det innebär att det är viktigt för mig att du som kund känner ett ömsesidigt förtroende för vårt samarbete och att du känner igen dig i den digitala kommunikation som skapas kring just ditt varumärke.

I mitt tidigare yrkesliv har jag arbetat lång tid som utbildad pedagog och säkerligen är det därifrån jag bär med mig min fasta övertygelse om att alla kan hantera och lära sig det de behöver.

Musiken ligger förövrigt mig varmt om hjärtat. Både att lyssna på, att spela, sjunga och att läka med. Men det är en annan historia.

Vaddå Svartdalen?

Svartdalen ligger i en liten dalgång, utanför en liten by, utanför staden Sundsvall. Det sägs att solen inte hittar hela vägen hit på vintern och det stämmer. Desto härligare blir ljuset på sommaren.

Härifrån tar jag uppdrag över hela Sverige och världen. Då tjänsterna inte är beroende av att vi är på samma plats kan jag hjälpa dig oavsett var du befinner dig. Bor du i närheten så kan vi självklart även mötas på plats.

Jag ser framemot vårt möte.

Vad är tanken med logotypen?

Well, först och främst, skogen ligger mig så nära. Det är något skönt i det tysta, ursprungliga men också fria. Jag är en småföretagare från landsbygden så den kändes helt enkelt rimligt att ha granar i logotypen.

Sen finns det så mycket glädje och kreativitet i det digitala skapandet och lika mycket i mötet med olika människor, vilket lyser igenom i de starka färgerna.

Färgerna i sig bär också mening:

Orange – tänka fritt, utanför boxen, gå sin egen väg, våga synas, vara sig själv.

Gul – kommunikation, glädje, energi, kreativitet, skaparkraft, lekfullhet, värme.

Turkos – Lugn, trygghet, harmoni, autenticitet, struktur, närvaro, grund, beslut, intuition.

Erfarenheter

Utbildning inom kommunikation, pedagogik, drama, film, musik kombinerat med en släng datanörd. Lägg till en skopa entreprenörskap så har du nog fångat en del av kärnan i Svartdalen Kommunikation & Studio.