Tjänster

För dig som vill synas i den digitala världen

Hos Svartdalen Kommunikation & Studio kan du får hjälp med en stor bredd av tjänster. Klicka på den tjänst du är intresserad av för mer information.

Hemsida

Dags för ny hemsida? Eller ge din nuvarande ett lyft? Kanske går du runt med en tydlig vision över hur du vill att den ska se ut, eller så har du ingen aning.

Jag hjälper dig oavsett. Allt från en enkel hemsida med bara det viktigaste till landningssidor och säljtunnlar, bokningskalender, webbshop samt avancerade funktioner skräddarsytt för dig. Kanske vill du koppla på ett nyhetsbrev?

När hemsidan är färdig kan du ta över och sköta sidan på egen hand eller komplettera med löpande underhåll och support.

Läs mer >

Sociala medier - annonsering

Fler bokade på din kurs? Fler köp i webbutiken eller kanske fler kunder på plats hos dig? När det är läge för betald annonsering hjälper jag dig att bygga upp kampanjer specifikt riktade mot din målgrupp. Här finns möjlighet att skapa säljtunnlar, lead magnets och självklart ingår löpande uppföljning och optimering för bästa möjliga utfall. Saknar du material så ordnar jag bild, videos och annonstext.

Du kan även få hjälp med att följa upp annonseringen och kontakta de leads (potentiella kunder) som annonserna genererar.

Läs mer >

Sociala medier - innehåll

Vill du få mer liv i dina sociala medier men känner att du inte hinner eller helt enkelt saknar intresset? Inga problem, jag hjälper dig att komma igång och skapa innehåll som passar din verksamhet, alltifrån copy (texter) till bild och och videos.

Läs mer >

Bild och video

Saknar du innehåll till din hemsida, sociala medier eller andra kommunikationskanaler? Här kan du får hjälp med videoredigering, foto, undertextning till video och bilder från bildbank.

Läs mer >

Text - copywriting

Ge mig ett utkast på vad du vill ha sagt och du får tillbaka en välskriven, genomarbetad text som passar till din hemsida, sociala medier, en väldesignad powerpoint eller kanske en broschyr. Alltid med fokus på din specifika ton och uttryck så att det blir dina ord, men med min hjälp.

Jag hjälper dig med allt från att skapa texter från grunden (copywriting) till korrekturläsning av befintliga texter.

Läs mer >

Ljud och musik

Skräddarsydd musik till dina videos, kanske bakgrundsmusik, berättarröst eller en jingel till din podcast? Förutom unikt skapad ljud och musik har jag även tillgång till en bred ljudbank för dina olika behov.

Kontakta mig för att se över dina specifika behov!

Läs mer >