Hemsida på 2 dagar!

Vad roligt att du är intresserad av en ny hemsida och vill ta del av detta erbjudande. Läs igenom vad som ingår här nedanför. Där ser du också vad du behöver förbereda för att projektet ska bli lyckat för oss båda!

Specialpris vid denna pilotomgång är 5 000 kr + moms.

Vad du får:

Du får en helt ny hemsida på plats efter 2 arbetsdagar. För att vara mer exakt så pratar vi om två halvdagar. Det är nämligen så att jag tror på att sova på saken, så vi inkluderar en chans till eftertanke och fördjupning genom att dela upp projektet på två dagar.

Detta är två halvdagar som är helt dedikerade dig och din nya hemsida. Under våra timmar har du mitt fulla fokus.

Fakta om hemsidan:

– Upp till 5 sidor

Fria ändringar under projektdagarna, bara hör av dig på valt kommunikationssätt.

Guide och checklista för dina förberedelser.

Anpassad mall utifrån din grafiska profil

Byggs från mall som du väljer från ett mallarkiv och som anpassas till din verksamhet.

Förutsättningar:

Hur går det till rent praktiskt?

Projektet bokas in på en torsdag och fredag (välj passande datum nedan).

Uppstartsmöte: Innan vi drar igång har vi ett separat uppstartsmöte på 45 minuter. Här får du tillfälle att beskriva din vision och dina önskemål, vi kollar att allt är på plats och du kan självklart ställa frågor.

Dag 1: Vi ses på en snabb inckeckning på morgonen för att stämma av ev frågor. Sedan påbörjar jag arbetet med att skapa din hemsida. Vid slutet av halvdagen får du ett mail med uppdatering om läget och länk för att kunna se projektet och lämna feedback.

Dag 2: Snabb incheckning på morgonen även här. Jag tar del av din feedback från gårdagen och färdigställer hemsidan. Vi avslutar projektet med en överlämning där vi i lugn och ro går igenom hur du själv kan fortsätta sköta om din hemsida, göra ändringar och uppdateringar. Ställ alla frågor du har!

Jobbar vi tillsammans?

Nej, din uppgift under halvdagarna är att vara tillgänglig för ev frågor eller ställningstaganden där jag snabbt vill ha din feedback. Det kan ske via mail, messenger eller telefon. Vi kommer överens om vad som passar bäst.

I övrigt är det jag som gör jobbet och ser till att du får din hemsida klar i tid.

Vilka tider gäller?

Tiderna kan anpassas något men som en grund gäller detta:

Dag 1: Torsdag 8-12
Dag 2: Fredag 10-12, 13-14

Under dessa tider ska du alltså vara tillgänglig för frågor och feedback om jag behöver kolla av något med dig. I övrigt kan du fokusera på vad du vill!

Nyfiken på någon av dessa tjänster?

Skicka iväg en förfrågan så tar vi en titt på hur just ditt behov ser ut och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.