Autentisk kommunikation –

låt ditt företag synas och höras på ditt sätt

Hej!

Behöver du en hemsida, kanske funderar på att dra igång ett nyhetsbrev eller vill komma igång med annonsering på sociala medier? Vill du dessutom ha personlig, engagerad och skräddarsydd hjälp, pedagogiskt upplagt av en lugn norrlänning? Då har du kommit helt rätt!

Svartdalen Kommunikation är den personliga kommunikationsbyrån som hjälper dig som företagare att tydligt kommunicera kärnan i just din verksamhet oavsett om det rör sig om webb, text, bild eller ljud.

Förresten så heter jag Sara-Lisa, vill du veta mer om mig så finns info här.

Har du en idé?

Har du frågor eller idéer du vill bolla – låt oss ta en kaffe eller te, digitalt eller på plats.

Hur kan jag hjälpa dig?

Här ser du en snabb översikt över vad jag erbjuder – mer detaljer hittar du under Tjänster.

Röster från kunder

“Mycket har hon gjort för vårt företag och vi har alltid blivit nöjda. Allt från annonsering med bra avkastning, etablerat en hemsida, it-kunnig och lösningsorienterad. Dessutom är hon en väldigt bra människa att ha att göra med. Samarbetet har fungerat över förväntan, 5/5!”

Adam Eliasson

Rudekullen AB

“Sara-Lisa förstod mina önskemål och kunde skapa en hemsida som jag känner mig stolt över. Jag kände stor tillit till henne och hennes arbete. Vi hade bra avstämningar som ledde arbetet vidare och vi kom i mål snabbt och enkelt. Jag kan varmt rekommendera Svartdalen för att göra din hemsida.”

Lisa H

Dansa Din Dans

”När jag bestämde mig för att ta hjälp med marknadsföring av min tjänst Samtal till fots föll valet tveklöst på Svartdalen kommunikation och Sara-Lisa. Och jag fick precis det jag förväntade mig. Sara-Lisa är kunnig och professionell och dessutom väldigt närvarande och lyhörd i våra möten. Hon renodlade och vässade mitt budskap utan att jag kände att det inte var ”mitt”. Dessutom hade vi roligt och det blev många skratt. Jag ångrar inte en sekund att jag anlitade Sara-Lisa och kan rekommendera henne från djupet av mitt hjärta.”

Marlene

Trollsländans Värld

Vilken typ av kund är du?

Behoven hos mina kunder är olika. Hur ser det ut för dig? Är du den nyfikne som precis börjat se över sin digitala närvaro, den erfarne med tydlig vison, idésprutan som behöver hjälp av omsätta i verkligheten eller rent av den ointresserade?

Läs mer i bloggen och se om du känner igen dig!

Varför ska jag anlita Sara-Lisa på Svartdalen Kommunikation?

Du får en lugn, trevlig och kunnig norrlänning som är noga med att förstå vart du står idag, vad du behöver för typ av hjälp och att den hemsida, annonsering eller kommunikation som skapas är i samklang med dig och din verksamhet.

  • fokus på dig och dina behov
  • tydliga och pedagogiska förklaring utifrån din erfarenhet och behov.
  • du ska känna dig trygg oavsett om du har ingen/litet eller stort tekniskt kunnande sedan innan.

Hör av dig så tar vi ett prat! >