BLOGGEN:

När det blir löjligt kul

Vad är det som gör att det känns så? När det liksom bara pirrar av kulighet. Den frågan har jag seriöst ställt mig. Kanske handlar det om att ”nörda ner sig” i rätt områden?

Den där känslan när det bara är såå himla kul att dyka ner i ett projekt. Jag tycker det är löjligt roligt att bygga ihop system som fungerar – det tekniska, kombinerat med en inbjudande, tydlig och kärnfull kommunikation – det kreativa – vilken underbar kombo!

Att få sitta och snickra ihop en säljtunnel, koppla ihop den med olika landningssidor, se till att pixeln pratar med din annons, ja göra det där osynliga bakomjobbet som gör att din marknadsföring rullar på, det är min grej. Samtidigt kasta ett öga på helheten, se till att uttrycket är strömlinjeformat, färger, språk, typsnitt och design talar samma språk. Att texterna håller ihop och både förmedlar det de ska och leder läsaren vidare med trygg hand. Släng på videoredigering och val av bakgrundsmusik som ytterligare dimensioner av kommunikation, ja då har du mig i en liten ask.

Du då? Kanske står du helt frågande inför detta, känner att du har din lust och drivkraft i helt andra områden, kanske känner du igen dig, helt eller delvis?

Var finns din kittlande blandning? När blir det löjligt roligt? Professionellt eller privat.

Dela gärna med dig.

Må gott /S-L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer

Liknande inlägg

Vilken typ är du?

Vilken typ är du?

Vad har du för relation till det här med hemsidor och teknik? Känner du igen dig i någon av nedantående? Jag möter många olika typer av kunder. Det är en stor gåva och något av det roligaste med mitt jobb. Nu vill jag halvt på skoj, halvt på allvar, presentera en...

läs mer
Varför annonsera i sociala medier?

Varför annonsera i sociala medier?

Vad är egentligen grejen med att annonsera i sociala medier? Och om jag nu gör det - varför ska jag anlita någon, kan jag inte fixa det lätt själv? Jag tog tiden att sammanställa ett gäng fördelar, 5 st för att vara exakt: Fördel nr 1: Till skillnad från att annonsera...

läs mer